Hiermee kan je naar de homepagina gaan Hiermee kan je naar de informatiepagina gaan Hiermee kan je naar de leidingpagina gaan Hiermee kan je naar de kamppagina gaan Hiermee kan je naar de evenementenpagina gaan
 
Hiermee kan je naar de facebookpagina gaan Hiermee kan je naar ons mailen

 

 
Hiermee kan je naar de foto's gaan gaan

ZATERDAG 14 JULI

Na de mooie sketchkes en het grote kampvuur hadden we een droge nacht. 's Ochtends samen met de kippen opstaan en na de formatie werden te tenten netjes opgevouwen, spijtig dat er een regenvlaagje tussen zat. 's Middags hotdogs en met de trein vertrekken. Groetjes vanop het station waar we nu rustig wachten om naar ons geliefde dorpje terug te gaan.

VRIJDAG 13 JULI

De ochtend start met een lichte miezer wat geen probleem vormt. Tijd om sketchkes voor ons slotoptreden te repeteren, want vanavond is het zover. Maar eerst gaan de Bocken hun grote Bockenspel leiden. Vanavond is het BBQ, hopen dat het weer ons niet hindert.

DONDERDAG 12 JULI

Vandaag strijden twee ploegen tegen elkaar op het grote stratego-bosspel. 's Avonds kregen we heerlijke spaghetti gevolgd door een klassieke ruige avond. Onze douches met warm water worden zeker geapprecieerd.

WOENSDAG 11 JULI

Het heeft afgelopen nacht flink geregend. Omdat de voorspellingen niet echt gunstig zijn, gaan we zwemmen te Neerpelt. Vandaag Vlaamse muziek in het kader van de Vlaamse feestdag.

DINSDAG 10 JULI

Opnieuw vol aan de bak voor een pijlsnel pijltjesspel van de 12+. 's Middags frisse smosjes met allerlei groenten, 's Avonds appelmoes met pensen, simpel maar oh zo goed :-D

MAANDAG 09 JULI

Nu volgt de welverdiende uitslaapdag. Na de middag koken de leden zelf hun lekkernij. pizzas, lasagne, ribbetjes,... heerlijk! 's Avonds een spetterende fuif zoals dat hoort op een festival.

ZONDAG 08 JULI

Moe maar voldaan komen de stappers opnieuw aan op de kampplaats. Het weerbeeld is omgeslagen. Regen en kwakkelweer. 's Avonds een heerlijke porsie gratin met boomstammetjes en groentjes sloten de tweedaagse mooi af.

ZATERDAG 07 JULI

Onder een stralende zon vertrekken de leden op tweedaagse. Een vermoeide staptocht, maar geen probleem voor onze 12+'ers. schitterende fotos volgen na het kamp.

VRIJDAG 06 JULI

Na het kleine beetje regen van donderdagavond is het opnieuw warm. Puffen en zweten en vooral veel insmeren. Ondanks de warmte spelen leden en leiding de kampwei plat.

DONDERDAG 05 JULI

Nog steeds heel warm in Achel. Verfrissing is nodig tijdens de activiteiten door. Leiders en leden zweten het 's namiddags uit bij de sportnamiddag. Voetbal, honkbal, het staat allemaal op het programma. Na de ballekes in tomatensaus bieden de weergoden ons een verfrissende douche aan.

WOENSDAG 04 JULI

Nog steeds heel warm in Achel. Verfrissing is nodig tijdens de activiteiten door. Leiders en leden zweten het 's namiddags uit bij de sportnamiddag. Voetbal, honkbal, het staat allemaal op het programma. Na de ballekes in tomatensaus bieden de weergoden ons een verfrissende douche aan.

 Hiermee kan je naar de foto's gaan gaan

DONDERDAG 21 JULI

Onze jeugdvereniging keert huiswaarts. Een fantastisch kamp 2011 is ten einde. (dwr)

WOENSDAG 20 JULI

In de voormiddag van deze dag repeteren de groepen voor de sketchkes die op de avond plaatsvinden. De Bocken nemen de namiddag voor hun rekening om de leden fit te houden d.m.v. een legerdril. Tegelijkertijd heeft de leiding de kans het slagveld op te ruimen en de tenten keurig op te vouwen. Na de sketchkes wordt de avond afgesloten met een mooi kampvuur.

DINSDAG 19 JULI

De formatie kon aanvatten bij een ochtendzon. Eindelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind. Vandaag is er geen gezamenlijke activiteit, wel van de partij: de ruigen avond! De ferm ineen geknutselde douches kunnen nu wel van pas komen. Deze avond eten de leden heerlijke boerenkost: pensen met appelmoes en/of rode kool. (dwr)

MAANDAG 18 JULI

Als de ochtendformatie voorbij was en de boterhammen opgesmuld waren konden de leden in groep de activiteit aanvatten. In de namiddag werd het prestigieuze pijltjesspel gespeeld op leven en dood. Het avondmaal stond in het teken van de eetwedstrijd (het meeste aantal fish-sticks eten). 's Avonds werden de leden vermaakt met een Casino-avond. Vooral het O.C.M.W. was erg in trek. (dwr)

ZONDAG 17 JULI

Na de vermoeiende Tweedaagse konden de leden uitslapen. Voor zij die nog over een vat vol energie beschikten stond er lichte ontspanning op het programma. Het weer was nog niet helemaal optimaal, maar dat kon ons niet deren. Na de middag staken de leden en de leiding de handen uit de mouwen voor de kookdag. Van scampi's tot ribbekes.. de maagjes raakten goed gevuld. (dwr)

ZATERDAG 16 JULI

Familie De Bock en de jongere groepen Daltons en Samsons kwamen in de namiddag opnieuw toe op de kampplaats na hun tweedaagse. Allen waren ze vergezeld van een stel loodzware benen en een stralende zon. De Bocken kwamen terug met een kleine 60 kilometer in de benen, een knalprestatie. De Daltons en de Samsons raakten tot in Kasterlee en terug. Wanneer de Sloebers aankwamen op de kampplaats restte er nog een laatste straaltje zon, maar al gauw trokken de hemelsluizen open. Jammer, maar het weer krijg je blijkbaar niet op bestelling. Morgen (zondag red.) is het uitslaapdag en kookdag. De kinderen maken dan zelf hun eigen potje klaar. (dwr)

VRIJDAG 15 JULI

Alle leden vertrekken op tweedaagse gepakt en gezakt, goed weer of slecht weer. (dwr)

DONDERDAG 14 JULI

Het slechte weer was spelbreker voor de gezamelijke geplande voormiddagactiviteiten. Deze viel dus volledig in het water. Spoedberaad onder de leiders bracht soelaas. De zwemkom van Eindhoven was de oplossing om het barslechte weer te vergeten. (dwr)

WOENSDAG 13 JULI

Na de nachtrust stonden leiding en leden alweer op om een dag boordevol activiteiten aan te vatten. Rond de klok van een werd er zoals gewoonlijk siesta gehouden. Zodoende kon het energiepeil stijgen voor een spelletje bosstratego. 's Avonds werden de maagjes gevuld met worst en patat. (dwr)

DINSDAG 12 JULI

Een stevig ontbijt moest er voor zorgen dat de leden met veel goede moed aan de legerdrill konden beginnen. De temperatuur schoot de hoogte in. Het was bakken en braden. Jammer genoeg voorspelde de barometer voor de avond een stevig onweer. Om onheil te voorkomen legden we onze twintig metershoge mast tegen de grond. De weergoden waren ons iets gunstiger gezind en we konden gaan slapen onder een niet zo slecht gesternte. (dwr)

MAANDAG 11 JULI

Een lach, een traan, een zwier, een zwaai en one trein vertrok richting de Antwerpse Kempen. Eens aangekomen wachtte ons nog een kleine voettocht. Op de kampplaats werden we opgewacht door de kookleiding en de zon. Valiezen werden uitgeladen en tenten en kamers werden ingericht. De avond werd vermaakt met het legendarische: "Zeg eens euh". (dwr)

2014: DRONGEN

2013: WESTOUTER

2012: ACHEL

2011: GIERLE

2010: WIRTZFELD

2009: BRANST

2008: HECHTEL-EKSEL

2007: SINT-GENESIUS-RODE

2006: ESSEN

2005: BELLINGEN

2004: BASTOGNE

2003: SINT-NIKLAAS

2002: NEERPELT

2001: DRONGEN

2000: SCHELLEBELLE