Hiermee kan je naar de homepagina gaan Hiermee kan je naar de informatiepagina gaan Hiermee kan je naar de leidingpagina gaan Hiermee kan je naar de kamppagina gaan Hiermee kan je naar de evenementenpagina gaan
Hiermee kan je naar de facebookpagina gaan Hiermee kan je naar ons mailen

02 NOVEMBER 2014: SOEPVERKOOP

Traditiegetrouw serveert de oudste groep van onze jeugdbeweging jullie in de periode rond Halloween een heerlijke tas pompoensoep. Dit jaar is dat niet anders! Voor een bedrag van € 3,- kan je in herberg 'De Kleine Deugd' een warme tas soep verkrijgen.

6 DECEMBER 2014: GROOT SINTERKLAASFEEST

Sinterklaas en zijn metgezellen brengen ook dit jaar een bezoek aan onze jeugdbeweging. Zaterdagavond 6 december maakt hij zijn opwachting in 'De Kleine Deugd'. Voor elk lid heeft de Sint een pakje mee. Familie en vrienden zijn welkom en kunnen in het café iets consumeren. Er worden foto's van vroeger en nu getoond op groot scherm. Onze leden voeren een sketch op voor de Sint en de aanwezigen.

ZATERDAG 2 MEI 2015: NEN HOEK AF - TD IV

Op zaterdag 4 mei 2013 vond voor de tweede maal onze "Nen Hoek Af - TD" plaats in Jeugdhuis Nijdrop te Opwijk. De vele feestvierders gingen tot de vroege uurtjes uit de bol. Maar dit jaar gaan we voor nog beter! Laat dus die dansmoves van jullie maar zien en bezoek ons zeker in den Nijdrop!

MAAND APRIL 2015: HELPEN BIJ AFWAS MAZELS TONEEL

Naar jaarlijkse gewoonte zijn we aanwezig bij het Mazels Toneel. Met mouwen opgestroopt zorgen we ervoor dat iedere aanwezige niet met een droge keel naar ons volks toneel moet kijken. Dit doen we een hele maand april lang.

Hiermee kan je naar de foto's gaan gaan

ZATERDAG 8 DECEMBER 2012: GROOT SINTERKLAASFEEST

Zaterdag 8 december bezochten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten onze jeugdbeweging. Leden, ouders en grootouders werden vanaf 19u00 in De Kleine Deugd langsheen de Lepelstraat verwacht. De Sint gaf elk lid een leuk geschenk mee. De aanwezigen konden ondertussen iets versnaperen of drinken bij Patrick en Wendy. We toonden ook de beste foto's van het kamp en activiteiten op groot scherm.

VRIJDAG 21 SEPTEMBER 2012: KAMPEERAVOND

Ter gelegenheid van het dertigjarige bestaan van onze jeugdvereniging organiseerden we een kampeeravond voor de jeugdbewegingen uit de omstreken. Een kampvuur, muzikaal optreden en drank en spijs aan een democratische prijs. Meer moest dat niet zijn voor een onvergetelijke avond/nacht.